41 knallers in beslag genomen

Het wijkteam van het Kiel heeft zondag bij een actie tegen verschillende oorzaken van overlast een 15-jarige betrapt die knalvuurwerk op zak had. De tiener werd in de Alfons De Cockstraat gecontroleerd en toen bleek dat hij 41 stuks knalvuurwerk bij zich droeg. De knallers zijn in beslag genomen. De politie zette de jongeman thuis af en stelde een proces-verbaal op. Tijdens de actie kregen zeven mensen ook een GAS-boete omdat ze spuwden of hun sigaret of een blikje drank op de grond gooiden. Eén iemand schudde een zakje met eetafval leeg en nog een andere liet een zak restafval achter aan een glasbol. En op de Boomsesteenweg is een bestuurder onderschept die het rode verkeerslicht negeerde.

Foto: ©Politie Antwerpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: