Voor 344 622 euro aan achterstallige boetes

Het voorbije weekend heeft de politie opnieuw jacht gemaakt op hardnekkige wanbetalers die ook nog eens gekend zijn voor drugsfeiten of feiten die aan drugs verbonden zijn. Zes wagens waarvan de eigenaars hun achterstallige boetes niet konden betalen, zijn in beslag genomen. Allemaal samen hadden ze voor 344 622 euro aan boetes openstaan. De grootste wanbetaler kon bij de lurven gevat worden dankzij een goede samenwerking met Politiezone HEKLA. Die bestuurder alleen was al goed voor 284 141,99 euro. De actie Verduna is een actie die de recherche drugs, KALI (pluk) en de Douane coördineren. Die laatste deed nog twee inningen voor een totaal van 5 612 euro.

Foto: ©Politie Antwerpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: