Meer dan 300 000 euro aan openstaande boetes: 9 wagens getakeld

De lokale drugsrecherche trok opnieuw samen met de douane op pad om verdachten uit het criminele milieu te confronteren met onbetaalde verkeersboetes. In totaal werden 9 voertuigen (waaronder een Jaguar en 2 Mercedessen) in beslag genomen voor meer dan 316 000 euro aan openstaande boetes. Eén eigenaar had maar liefst 160 000 euro openstaan, zijn voertuig was ook niet verzekerd. 1 persoon was al 27 keer veroordeeld door de politierechter, goed voor ruim 33 000 euro aan boetes. 2 eigenaars werden opnieuw gecontroleerd na eerdere inbeslagnames en bleken nieuwe wagens te hebben gekocht zonder werk te maken van hun achterstallige betalingen. De nieuwe wagens werden opnieuw in beslag genomen.

Foto: Politie Antwerpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: