Rotary Mechelen lanceert eigen webshop ten voordele van hun sociale doelen

Door de coronamaatregelen kan Rotary Mechelen in december hun jaarlijks fundraising kerstconcert niet laten doorgaan. De club nam daarom het initiatief om een online platform te lanceren om de sociale doelen te blijven steunen. Veel goede doelen zijn op zoek naar de nodige fondsen om hun activiteiten te kunnen voortzetten. Heel veel kansarme gezinnen hebben ook deze winter nood aan ondersteuning. Vanuit Rotary Mechelen willen ze uiteraard onverminderd hun steun blijven verlenen.

Gepersonaliseerde champagne voor het goede doel

Nu de feestdagen in zicht komen, verkoopt Rotary Mechelen in samenwerking met het gerenommeerde champagnehuis Vouillot een exclusieve champagne via hun webshop. U kan opteren voor een kist met 6 flessen of een luxe verpakking met 4 flessen en 2 glazen. Daarnaast is er ook een business package vanaf 10 luxe kisten verkrijgbaar. Wat wel uniek is, is dat de kisten kunnen worden voorzien van een persoonlijke gravure. Het project werd opgezet samen met een van de leden, Kenny Van Paesschen van Shopwedo uit Mechelen.

U kan deze champagne bestellen via de webshop op https://shop.rotarymechelen.be. Tot zondag 6 december kan u nog bestellen om te laten leveren vóór Kerstmis. De webshop blijft na 6 december verder open.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: