Boom Winterchallenge: de ideale activiteit voor de kerstvakantie

De sportdienst van het Lokaal bestuur Boom heeft een Winterchallenge in elkaar gebokst. Iedereen kan deze uitdaging in zijn eigen bubbel aangaan. De Winterchallenge staat garant voor een kerstvakantie vol zoek- en puzzelplezier in de buitenlucht.

Nu heel wat hobby’s stilliggen, zitten ouders soms met de handen in het haar. Twee weken kerstvakantie zonder familiefeesten lijken misschien eindeloos, maar de sportdienst bedacht de ideale oplossing: Boom Winterchallenge. Dit is een zoektocht die iedereen met zijn eigen gezin kan uitvoeren en die vijf verschillende challenges bevat. Veel kunnen we nog niet verklappen, maar je zal je alleszins niet vervelen.

De Winterchallenge gaat verder dan een gewone zoektocht omdat hij uit verschillende opdrachten bestaat die je op je eigen tempo kan doen. Je zal hoekjes in Boom ontdekken waar je misschien nog nooit geweest was, en door de opdrachten ga je ook op een andere manier naar je gemeente kijken. Je kan de tocht te voet, met de fiets of met de step doen, het maakt niet uit. De kans is klein dat je alle opdrachten op 1 dag afgewerkt krijgt, dus je bent ongetwijfeld wel een tijdje zoet!

Voor de prijs moet je alleszins niet laten, want een deelnameformulier kost maar 5 euro en de opbrengst gaat naar een goed doel: Welzijnsschakel in Boom. Je kan een ticket kopen via www.desteigerboom.be. Je kan ook een papieren versie kopen aan de snelbalie van het gemeentehuis, bij de sportdienst of in de bibliotheek. De challenge loopt de hele winter lang, dus tot 21 maart 2021.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: