Stad Mechelen richt 60 stille studeerplekken in

Tijdens de coronacrisis is alles anders. Ook studeren. Heel wat gezinsleden werken, leven, studeren verplicht thuis. Dat maakt de nood aan stille studeerplekken heel actueel.

Hoewel het duidelijk is dat stille studeerplekken niet zoals de vorige jaren in grote aantallen kunnen worden voorzien, de veiligheidsmaatregelen zijn immers zeer strikt, werkt de stad toch een coronaproof alternatief uit. Vanaf woensdag 9 december tot (voorlopig) 15 januari 2021 kunnen studenten terecht in het Cultuurcentrum en het dorpshuis van Hombeek.

Concreet worden er in het Cultuurcentrum 40 plaatsen ingericht. In het dorpshuis van Hombeek wordt er getracht om 20 plaatsen te voorzien. Personeel van de stad Mechelen zal zorgen voor de nodige permanentie en toezicht. Studenten die gebruik willen maken van een studeerplek moeten op voorhand reserveren via volgende link https://ticketshop.ticketmatic.com/mechelen/studieruimte. Reserveren kan vanaf 19u de dag voordien. Ook het dragen van een mondmasker is verplicht.

Openingsuren:
Cultuurcentrum:
Ma tem za van 9u tem 18u
Kerstvakantie: ma tem woe

Dorpshuis Hombeek:
Ma 09-17u
Di 09-17u
Woe 09-12u
Do 09-17u
Vrij 09-17u
Niet in de kerstvakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: