Gloednieuw shopmagazine zet Lierse handelaars in de kijker

Kreeg jij ‘m al in de brievenbus? Deze week valt het gloednieuw shopmagazine in de bus. Je vindt er opnieuw een verrassend aanbod van onze Lierse vakmensen, horecatoppers en straffe ondernemers. Daarbovenop vind je in het hart van het magazine gratis cadeaustickers om je cadeautjes mee op te vrolijken. De vierde editie van het shopmagazine werd in dit corona-jaar omgetoverd tot een mooie kleine light-versie die vooral de handelaars zélf in de kijker zet. De handelaars kregen in het voorjaar, o.a. via de nieuwsbrief Economische Raad, de kans om zich in te schrijven. Anders dan andere jaren, bleef de deelname voor de handelaars uitzonderlijk gratis. Deze vierde editie is een initiatief van de stad Lier, dat volledig door de stad zelf werd vormgegeven en gefinancierd (fotografie, drukwerk en bedelen: 23.436 euro incl. BTW).

Het shopmagazine werd gedrukt op 42.500 exemplaren en wordt deze en volgende week verdeeld in heel Lier en Koningshooikt, Duffel, Berlaar, Boechout en Lint. Geen exemplaar gekregen? De deelnemende handelaars geven je er graag eentje mee.

Winkelen in Lier, tussendoor genieten van een koffietje, je dag afsluiten met een pintje of een hapje in een van de vele cafés en restaurants… Op momenten dat het even niet kan, weet je eens te meer wat je mist. Het voorbije jaar was er zo eentje. Professioneel advies, een bezielende babbel of een deugddoende lach. Als hun deur open staat, gaan ze er één voor één voor. Maar onze Lierse handelaars bleven niet bij de pakken zitten. Ze pasten zich razendsnel aan om nóg meer online zichtbaar te zijn en je klantvriendelijke afhaal- en levermogelijkheden te bieden. Doe mee, koop lokaal en steun de Lierse ondernemers, zij hebben jullie meer dan ooit nodig, en wij allen samen óók hen!

Kerstshoppen kan de komende periode ook op zondag, zo spreiden we het aantal bezoekers. Draag een mondmasker, hou afstand en hou het veilig. Bedankt om je aan de maatregelen te houden en de richtlijnen van je handelaar nauwgezet te volgen. Zo zorgen we er samen voor dat alles vlot, veilig en gezond blijft verlopen.

Info op www.shoppeninlier.be.

Verantwoordelijke schepen: Rik Verwaest.

Mvg

Caroline Coart | consulent externe communicatie

Stad en OCMW Lier | Externe communicatie
Dungelhoeffsite – Paradeplein 2 bus 1 – 2500 Lier

tel. 03 8000 351 | gsm 0477 96 44 05 | caroline.coart

www.lier.be | Volg ons op sociale media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: